Mendelts juridisch advies

Uw adviseur bestuursrecht en omgevingsrecht

Mijn diensten link:/Algemene-voorwaarden-en-privacy/

Vanwege drukte kan ik momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen. In het najaar van dit jaar (2022) zal ik mogelijk weer wat ruimte hebben en kunt u mij weer benaderen.


Detachtering en losse opdrachten voor overheden

Ik werk veel voor overheden. Mijn opdrachtgevers zijn onder meer Rijksinstanties, provincies, omgevingsdiensten, gemeenten en waterschappen. Mijn kracht ligt in het vinden van praktische oplossingen in een complexe juridische werkelijkheid. De laatste jaren ben ik veel bezig met de Wet natuurbescherming, waaronder de stikstofproblematiek. Ik kan goed vertalen van het concrete juridische niveau naar beleidsniveau, en andersom. 

Zit u tijdelijk om juridische expertise op het natuurbeschermingsrecht, milieurecht of Wabo verlegen? Voor losse opdrachten heb ik mogelijk enige ruimte. Vanaf januari 2024 ben ik mogelijk weer beschikbaar voor een nieuwe detachering. 

Organisaties, ondernemers en particulieren

Buiten de provincies Drenthe en Friesland help ik ook organisaties, ondernemers en particulieren met juridische problemen. Momenteel kan ik helaas slechts beperkt zaken aannemen. 

Cursussen

Ik kan cursussen natuurbeschermingsrecht en Algemene wet bestuursrecht verzorgen, al dan niet in company. In overleg kan ik na januari 2024 een cursus bij u verzorgen.


U kunt mij altijd geheel vrijblijvend benaderen.